söndag 8 november 2009

Grattis på farsdag! :D

Idag e en dag som man ska uppskatta sina pappor extra mkt! Tyvärr kan inte jag göra det idag, men alla mina tankar går till honom idag! Sen får ja självklart inte glömma Elias, den bästa pappan som finns till Benji!
Igår va Elias nere hos Micke en stund, men ville inte stanna så länge för vi skulle myyysa! Så de blev myspys när han kom! Härligt..
Sen gick vi å la oss i god tid!
När kl va 10 i 7 imorse ringde hemtelefon.. Har ingen aning om vem de var! Ett mobilnummer ja inte kände ingen. Så telefon väckte Benji. Han hade säkert sovit längre. Usch, va ja stör mig på det! I samband med de så vakande även Elias av de.. Å ja som hade tänkt att ge honom frukost på sängen Frukost blev de iaf.. Fast inte som ja hade planerat. Då fick Benji ge honom sin present.. Hihi. Han blev jätte glad för den - En kopp som de står "Världens bästa pappa" på. Så den blev invigt imorse av en kopp te Om en liten stund ska vi ta en kopp kaffe å äta lite tårta! Fast den bästa presenten som Elias kan få e ju självklart Benji! Å de har han fått känt på massor idag.. Pussar å mys i mängder  

Koppen han fick!


Benji ler mot sin pappa .. GODING!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar