måndag 22 juni 2009

Badat i pool .. :)

Dagen började med att jag, syrran å skrutten aåkte ut till Smögen till Tennishallen. Vi hade lite otur först. Dom tar inte kort där, så därför va vi tvugna att ta ut pengar. Men vi trodde inte att vi skulle hinna här i Hunnebo.. Fast de skulle vi ändå.
När vi väl satt på bussen, så kom vi på att dom inte har någon bankomat på Smögen i närheten där vi skulle gå av, så då tänkte vi att vi ska skulle hinna ta ut i Kungshamn, för bussen gick dit först. Så syrran sprang till banken, å ja satt kvar i bussen.. Men så ståg de 2 pers som sega i kön, så hon fick springa tillbaks. När vi gick av på Smögen fick vi gå en braaa bit för att ta ut pengar. När vi väl ska göra de, hade dom bara 500-sedlar Ja hade ju mer, men inte syrran. Så ja va tvungen att ta ut, så fick hon låna så länge. Å när ja tar ut kontoutdrag ser ja att ja hade exakt 666 kvar.. Otursnummer!! Men som tur var så fick vi inte mer otur Fick iaf köpt mig en Bob Marley tavla å grillbestick.. Sen fanns de inte mkt mer. Just de. Vi passa Havansa också för mamma skulle åka nån stans å handla, så vi tog med henne till Smögen oxå. Å de gick super bra, hon sov ju hela tiden ändå Men de hade säkert gått jätte bra ändå. Kul va de oxå!!
När vi kom hem så gjorde ja lite mat.. Å sen gick vi över till Nattan å badade pool. Inte jag då Men skrutten skulle bada.. Men han e ju SÅ rädd för vatten nu för tiden, så de gick inte så jätte bra.. Men ja fick några bilder iaf! Hoppas detta fina vädret håller sig nu!! UNDERBART!

Skrutten å Hampus i poolen


Ser inte så kul ut nej ..


Gott att bara ligga med blöja å linne i värmen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar